Tony's Chocolonely Melk Rabarber CrumbleBijna Sinterklaas dus tijd voor wat tips waar je een foodie blij mee kunt maken. Hierbij mijn top 5 kadootjes onder de 7 euro.

1. Altijd lekker om te krijgen, een reep van Tony’s Chocolonely! Deze tweede estafette-reep is mijn nieuwe favoriet. Romige melkchocolade met knapperige stukjes crumble en een fris zuurtje van rabarber. 

Te koop bij de AH voor 2,65 euro.

2. Zoals mijn trouwe volgens hebben kunnen lezen ben ik heel blij met mijn mini-muffin-vorm. Je bakt hier kleine muffins in die je altijd nog wel lust… Mocht je er ook 1 in je schoen vinden, kijk dan hier, hier en hier voor lekkere recepten.

mini-muffin-vorm

Te koop bij Deleukstetaartenshop voor 6,95 euro

3. Een nieuw tafelkleed hoeft niet duur te zijn. Bij de Zeeman verkopen ze hele leuke tafelkleden waarmee je je eettafel een snelle make-over kunt geven.

tafelkleed

Te koop bij de Zeeman voor 6,99 euro.

4. Vandaag zag ik bij de Blokker dit schattige maatkannetje. Je kunt er kleine hoeveelheden mee afmeten tot 150 ml. Ik heb ‘m direct gekocht, omdat ik met mijn grote maatkan alleen kan afmeten vanaf 100 ml. Nu kan ik eindelijk ook 20 ml nauwkeurig afmeten en hoef ik voortaan niet meer te gokken.

maatbekertje

Te koop bij de Blokker voor 1,29 euro.

5. Natuurlijk houden foodie’s ook van dingen die niets met eten te maken hebben. Nou ja, van jullie weet ik het natuurlijk niet, maar ik wel! Dit laatste kadootje van mijn top 5 sintkadootjes is een fijne mascara. De zwarte 3D effect mascare van de Hema. Het ideale aan deze mascara is dat hij makkelijk afwasbaar is met water.

3d-effect-volume-mascara

Te koop bij de Hema voor 4,25 euro.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *