20140927 masterchef australieJa, ook ik kijk natuurlijk graag naar kookprogramma’s. Op dit moment zijn mijn favorieten: Masterchef Australië en My Kitchen Rules. Vaak lukt het met niet om live te kijken, dus kijk ik het later terug via gemist op SBS6.nl. Van Masterchef Australie is dit inmiddels al het 6e seizoen, maar ik vind het nog steeds erg leuk. Vooral omdat het een wedstrijd is, waarbij de kandidaten maximaal moeten presteren. Je zult maar een mysterybox voor je neus krijgen met een varkenskop erin… Tja, je moet wel tegen een stootje kunnen om mee te kunnen doen aan dit programma.

20140927 my kitchen rulesDat geldt ook voor My Kitchen Rules, echt genieten, die rivaliteit tussen de teams. En dan staan opeens Pete en Manu in je keuken. Oef… volgens mij blijven er van mijn stoere kookkunsten dan weinig over. Net als Masterchef wordt My Kitchen Rules iedere dag uitgezonden op SBS6.

20140927 heel holland baktNu heb ik 1 programma nog niet genoemd waar ik graag naar kijk. Zo stiekem onder mijn dekbed.. 😉 Ik denk dat de meesten van jullie het al kunnen raden, Heel Holland Bakt van omroep Max. Een relaxed programma, waarin je heel veel leuke tips krijgt. Op dit moment volgens mij ook echt een rage, bij de AH verkopen ze zelfs al ‘Heel Holland Bakt mixen’.

Wat zijn jullie favorieten? Nog goede tips voor een avondje met thee op de bank?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *