Schermafbeelding 2014-10-03 om 15.12.08Om inspiratie op te doen voordat ik de keuken in duik lees ik blogs. Herkenbaar? Vaak lees ik ze ’s ochtends in bed op mijn telefoon. Een beetje zoals mijn vriend nu.nl of nos.nl leest op zijn telefoon. Even kijken of er nog nieuwe receptjes zijn of andere leuk ideeën. Ik heb een aantal favorieten die ik iedere week wel even bezoek. In deze blog onthul ik jullie graag mijn top 4.

Schermafbeelding 2014-10-03 om 15.11.41BrendaKookt! staat voor mij op dit moment bovenaan. De recepten van Brenda zijn eenvoudig. De meeste ingrediënten heb ik vaak wel in huis, dus dan is een nieuw receptje snel uitgeprobeerd. Daarnaast schrijft ze stukjes over haar belevenissen als blogger. Ieder dag plaatst ze wel een nieuwe blog, dus leesvoer genoeg.

Schermafbeelding 2014-10-02 om 13.13.39Ook de dames van Chickslovefood volg ik natuurlijk. Hier komen zelfs meerdere blogs per dag op. Maar ja, Nina en Elisa hebben van hun hobby dan ook hun werk gemaakt. Ze zijn 24/7 bezig met het koken van heerlijke recepten, het maken van foto’s en inmiddels zelfs ook filmpjes. En er is nu ook een papieren versie van Chickslovefood. Een prachtig kookboek, die nog op mijn wensenlijstje staat. Hebben jullie ‘m al?

Schermafbeelding 2014-10-02 om 13.12.37Een blog waar ik vooral graag naar de foto’s kijk is Uit Pauline’s Keuken.  De foto’s zijn heel kleurrijk, ik krijg altijd direct trek! Ze is bij sommigen van jullie misschien vooral bekend van de Voedselzandloper. Ze heeft een kookboek geschreven vol ‘Voedselzandloper-proof’ recepten. Ik doe zelf niets met de Voedselzandloper, maar als je hier wel bewust mee bezig bent dan is de blog van Pauline een aanrader.

Schermafbeelding 2014-10-03 om 15.10.48De ene blog is de andere niet, en zo heeft iedere blog wel iets waardoor ik ‘m de moeite waard vind. Op de blog Ohmyfoodness.nl van Sabine lees ik graag de weekmenu’s. Ze eet echt zo jaloersmakend lekker :). Als je een keer niet weet wat je moet eten, dan kun je hier voldoende inspiratie opdoen.

Ten slotte volg ik de blog van Margriet, Overeten.com. Dit is de blog van mijn schoonzusje, wat op zich natuurlijk al reden voor een bezoekje is. Maar dat is niet het enige, de recepten van Margriet staan vol praktische tips. Ze opzicht waar je producten kunt kopen en wat je als vervanging kunt gebruiken als je iets niet in huis hebt. Daarnaast schrijft ze af en toe reviews over nieuwe producten, en zegt ook eerlijk als het niks is. Kortom, zeker een bezoekje waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *