Rijstwafel met pindakaasIk ben gek op rijstwafels. Een gezond en makkelijke tussendoortje. Inmiddels heb ik al verschillende soorten beleg uitgeprobeerd.

Mijn absolute favoriet is de rijstwafel met pindakaas. Ik koop altijd de allergoedkoopste rijstwafel. Daar ben ik niet kieskeurig in. Wel kieskeurig ben ik de pindakaas die ik erop smeer. Niet die van de Jumbo of AH, en ook niet die waar iedereen groot en sterk mee is geworden.

De lekkerste pindakaas is de Skippy Extra Crunchy. Als je deze nog nooit hebt gegeten, begin er dan maar niet aan. Voordat je het weet smeer je overal pindakaas op. Er zitten zoals de naam al doet vermoeden stukjes super chrunchy pinda’s in.

Naast pindakaas op mijn rijstwafel beleg ik ‘m ook graag met een paar plakjes geitenkaas of een paar plakjes jong belegen. Of soms beleg ik er eentje met een plakje kipfilet.Wat eten jullie graag op je rijstwafel? Hebben jullie nog lekkere tips voor mij?

rijstwafel met kipfiletrijstwafel met pindakaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *