Voorgerechtje met perzikVandaag het recept voor een super snel voorgerechtje. Wij eten iedere week een keer restjes. Van wat ik in de koelkast vind maak ik iets lekkers. Met maar 3 ingrediënten voegde ik binnen no-time een lekker voorgerechtje toe aan ons avondeten.

Ik gebruikte perzik uit blik omdat ik die toevallig had liggen, je kunt ook prima verse perzik gebruiken natuurlijk. Ditzelfde geldt voor de sla, ik had nog ijsbergsla liggen maar dit kun je vervangen door veldsla of bladsla.

Bereidingstijd: 5 minuten (+ 10 minuten oven)

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 1 halve perzik uit blik
  • 2 plakken parmaham
  • 1 blad ijsbergsla

Benodigdheden

  • mes
  • snijplank

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven). Snij de perzik in vieren, in vier repen. Snij de plakken parmaham in het midden over de lengte door. Wikkel om ieder stukje perzik een half plakje ham. Laat de ham krokant worden de hapjes 10 minuten te laten garen in een voorverwarmde oven. Snij ondertussen de ijsbergsla in reepjes. Serveer het hapje op de ijsbergsla.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *