food bucket listHebben jullie ook wel eens dat je iets lekkers eet of ziet en denkt, dat kan ik ook! Of beter gezegd, dat wil ik ook maken! Ik heb dat zo af en toe en schrijf het dan vaak gelijk op. Inmiddels heb ik een klein lijstje. Mijn eigen food bucket list. Hopelijk lukt het me snel iets af te strepen.

Bovenaan mijn lijstje staan soesjes. Ik heb het nog nooit aangedurfd of zelf soesjesdeeg te maken moet ik bekennen. Op televisie zie ik dit in kookprogramma’s vaak mis gaan. Vandaar mijn huivering.

Op twee staat een chocolade moeulleux. Dit lukt me waarschijnlijk niet in 1 keer. Vaak als ik een uitgebreid toetje maak, doe ik dit omdat ik gasten heb. Dan mag er niets misgaan, dus deze zijn nog op mijn lijst blijven staan.

Kijk ik verder op mijn lijstje, dan zie ik worteltjestaart staan. Een vriendin van mij maakte een tijdje geleden heerlijke worteltjestaart. Ik vind het nog steeds een raar idee om hartige wortels in een zoete taart te verwerken. Maar het werkt wel, want de worteltjestaarten die ik gegeten heb waren heel erg lekker.

quinoazoete aardappelDan zijn er tenslotte nog een aantal ingredienten die ik nog nooit gegeten heb. Het hippe superfood quinoa en de populaire zoete aardappel. Hebben jullie voor mij leuke recepten met quinoa of zoete aardappels? Dan ga ik me daar binnenkort eens aan wagen…

 

2 reacties op Mijn food bucket list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *