dressboysMijn eerste jaar als blogger is omgevlogen. Afgelopen maanden heb ik even vrij genomen van mijn blog en genoten van een heerlijke vakantie. Maar nu ben ik weer helemaal terug! De komende tijd kunnen jullie dus weer gaan genieten van lekkere recepten en leuke zelfgemaakte dingen. Ik ga wel minder frequent bloggen, omdat ik aan het afstuderen ben en daarnaast een baan heb.

Omdat ik deze vakantie natuurlijk niet helemaal heb stil gezeten show ik graag mijn zelfgemaakte ‘dressboys’. Twee stoeltjes die mijn vriend gevonden had op straat zijn veranderd in een praktische accessoire voor op onze slaapkamer. Ideaal als je graag een stoel neer wilt zetten om je kleding overheen te hangen, maar eigenlijk net te weinig ruimte hebt.

Denk jij nu, dat kan ik ook? Leuk, ga dan snel aan de slag volgens dit 8-stappenplan:

  1. zitting doorzagen (gewoon met een handzaag)
  2. stoeltjes schuren
  3. geschuurde stoeltjes afnemen met een vochtige doek
  4. halve zitting goed vastboren (bij mij zat ie las nu de helft eraf was gezaagd)
  5. boorgaten plamuren
  6. 1 laag grondverf (ik gebruikte verf op waterbasis)
  7. 1 laag verf in een kleur die je mooi vindt
  8. stoeltjes met metalen haken vastzetten tegen de muur

Vragen? Ik hoor ze graag, laat een reactie achter en ik probeer je snel verder te helpen!

gevonden stoeltjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *